Manşetler

Samsung’dan suya, çamura ve toza karşı dayanıklı bir Galaxy akıllı telefon: Galaxy Xcover

Samsung Galaxy serisinde her kesime hitap edecek bir seçenek bulunacak duruma geldik sayılır. Samsung’un IP67 sertifikasına sahip, sağlam kasalı Galaxy akıllı telefonuyla birlikte bir boşluk daha doldurulmuş oldu. Samsung Galaxy Xcover adı verilen akıllı telefon 1 metre derinlikteki suya karşı dayanıklılığa sahip, bunun yanı sıra kir ve tozun acımasız saldırılarına karşı kendisini koruyor.

3.6 inç’lik, çizilmelere karşı dayanıklı ekrana, 3.2 megapiksellik LED flaşlı kameraya ve 7.2 Mbps HSDPA desteğine sahip olan Galaxy Xcover Android Gingerbread ile çalışıyor Şu anda sadece Almanya’da kendini gösteren bu cihazın ekim ayında diğer ülkelere de yayılması bekleniyor.

Galaxy Xcover’ın Google Çeviri aracılığıyla Türkçe’ye çevrilmiş basın bültenini aşağıda bulabilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ

Samsung Galaxy Xcover: Suya dayanıklı durumda, sosyal ağ ve Android ? 2.3 karşılar

Salı, 9 Ağustos 2011

IP67 belgelendirme, çizilmeye karşı dayanıklı dokunmatik ekran, Android ve Samsung Sosyal Hub ? 2.3 ile koruyucu konut kombinasyonu Samsung Galaxy, aktif bir yaşam tarzı olan kullanıcılar için ideal bir cihaz Xcover yapar

Schwalbach / Ts, 9 Ağustos 2011 – Galaxy Xcover Samsung ile dış mekan kullanımı için sağlam cep telefonu yelpazesini genişletiyor. Cihaz güçlü bir akıllı telefon yeteneği ile açık beceriler birleştirir.

Su, toz veya sert yüzeylerde olsun: Samsung Galaxy Xcover zararlı çevresel etkilere karşı hazırlıklı. Bu IP67 sertifikalı muhafaza, toz ve kire karşı birim karşı korur. Buna ek olarak, yarım saat kadar Samsung Galaxy Xcover bir süre için bir metre derinliğe kadar su geçirmez. Çizilmeye karşı dayanıklı temperli cam dokunmatik ekran köşegen uzunluğu 9.27 cm ile yapılır. Samsung Galaxy Xcover 3.2 megapiksel kamera, LED fotoğraf ışığı, el feneri veya sinyal ışık gibi gerektiğinde kullanılabilecek bir tarafından desteklenmektedir.

Sosyal ağ uygulamaları ve Samsung Galaxy, Android ile Xcover ? 2.3 platform çalıştıran ve uygulamalar kullanılarak ideal onun kişisel ihtiyaçlarını karşılamak aracılığıyla akıllı. 7.2 Mbit / s hızlı n standart kablosuz bağlantısı ve kadar bir veri aktarım hızı ile HSDPA bağlantısı sağlayın

Samsung Galaxy Xcover ticaret Ekim edinilebilir.

İlgili – Samsung Almanya

İLGİLİ HABERLER