Eğlence

Samsung’dan medya paylaşım özellikli harici DVD yazıcı: Optical SMART Hub – Galeri & Video

samsung_optical_smart_hub_se-208bw

Samsung en yeni multimedya paylaşım cihazı Samsung Optical SMART Hub’ı tanıttı. Harici DVD yazıcısı işlevi gören bu cihaz aynı zamanda dosyaları WiFi, USB veya ethernet bağlantısı üzerinden tablet, akıllı telefon, akıllı TV veya bilgisayar ile paylaştırma fırsatı sunuyor. Biraz daha büyük boyutlu harici sürücüyü andıran bu cihaz 150 x 198 x 25 mm’lik boyutlara ve 430 gr. ağırlığa sahip.

Samsung Optical SMART Hub cihazı beraberinde sunulan bir Android uygulaması yardımıyla uzaktan kumanda edilebiliyor. iPhone ve Smart TV uygulamalarının da yolda olduğunu belirtelim. Optical SMART Hub’a, evde veya oteldeki genişbant bağlantısına bağlanarak bir kablosuz ağ yönlendiricisi işlevi de gördürülebilir. Aynı anda dört farklı cihaz içeriğe erişme fırsatına sahip, ayrıca harici sürücüler için de bir USB portu yer alıyor. AllShare DLNA desteği sayesinde uyumlu TV’lere ve diğer cihazlara içerik yayını yapan bu cihaz PC, Mac veya dizüstü bilgisayarlar üzerinden uzaktan CD veya DVD yazdırma işlevlerinin de görülmesini sağlıyor.

Parlak beyaz renkli kasaya sahip olan Samsung Optical SMART Hub SE-208BW modeli önümüzdeki üç ay içinde yaklaşık 130$’lık fiyattan satışa çıkmış olacak.

Video: Samsung Optical SMART Hub

Galeri: Samsung Optical SMART Hub
[nggallery id=790]

İlgili – SlashGear

İLGİLİ HABERLER