Teknoloji

Samsung’dan LTE uyumlu iki yeni Galaxy S II versiyonu: Galaxy S II LTE ve Galaxy S II HD LTE

Samsung’un Güney Kore’deki merkezi, Galaxy S II’nin LTE destekli iki yeni versiyonunu çıkardı. Samsung Galaxy S II LTE ve Samsung Galaxy S II HD LTE modellerinden ikincisi 1280 x 720 çözünürlüklü, 4.65 inç Super AMOLED HD ekranıyla dikkat çekerken, Galaxy S II LTE modelindeyse 4.5 inç’lik WVGA çözünürlüklü panel yer alıyor.

Her iki modelde de 1.5 GHz’lik çift çekirdekli işlemci, Wi-Fi a/b/g/n ve Bluetooth 3.0 desteği, ayrıca adlarında da anlaşılacağı üzere 4G LTE uyumluluğu ve NFC modülü yer alıyor. Full HD video kaydetme ve otomatik odaklama özellikli 8 megapiksellik kameralar barıdnıran bu cihazların önünde görüntülü görüşmeler için ikin ci bir kamera daha yer alıyor. 16 GB dahili bellek ve microSD kart yuvası barındıran Samsung’un yeni Galaxy S II’leri GSM/HSPA+ desteği de barındırıyor. Bu sayede piyasaya çıkacakları Güney Kore dışında da kullanılabilecekler. Hem Galaxy S II LTE hem de Galaxy S II HD LTE 9.5 mm’lik kalınlıkla ve 1850 mAh’lik bataryayla birlikte geliyor.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Samsung Galaxy S II LTE ve Galaxy S II HD LTE modelleri ilk etapta Güney Kore’de piyasaya çıkacak. Buralara yolu düşer mi, henüz belli değil.

İlgili – Samsung

İLGİLİ HABERLER