Teknoloji

Samsung’dan Android 2.2 yüklü Galaxy Player 4 ve 5

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un Android tabanlı Galaxy serisinde sadece akıllı telefon ve tabletler değil multimedya oynatıcı cihazları da bulunuyor. Galaxy Player olarak adlandırılan serinin son üyeleri aslında Mobil Dünya Kongresi’nde görücüye çıkmıştı. iPod touch’ın rakibi olan Galaxy Player serisinin yeni üyeleri 4 inç ve 5 inç’lik modeller oyun, video, müzik, sosyal medya ve e-kitap okumak için ideal.

Galaxy Player 4 ve 5 modelleri Android 2.2 ile yüklü gelecek, ancak sonrasında Android 2.3’e yükseltme de mümkün olacak. Her iki modelin önünde ve arkasında kamera yer alırken, 5 inç’lik modelin arkasında flaş da bulunmakta. Stereo hoparlörler ve Adobe Flash 10.1 desteği bulunduran Android tabanlı medya oynatıcılar WiFi desteğine de sahip. Qik gibi uygulamalar sayesinde VoIP video görüşmeleri de yapılabiliyor.

Her iki Galaxy Player cihazı da çoklu medya format desteğine sahip. DLNA sertifikalı bu cihazlarda yer alan microSD kart yuvası 32 GB’ye kadar destek sunarken, 8 GB’lık dahili depolama alanının da varlığını hatırlatmadan geçmeyelim. Samsung Galaxy Player 4 ve 5’in piyasaya ne zaman çıkacağı ve ne kadara satılacağı ise henüz açıklanmadı.

İlgili – SlashGear

İLGİLİ HABERLER