Teknoloji

Samsung Wireless Audio 360 hoparlör serisinin yeni üyeleri R1, R3 ve R5’i duyurdu

samsung-wireless-audio-360-260815

IFA 2015’e kısa bir süre kala, Samsung etkinlikte gözler önüne çıkaracağı yeni ürünlerini duyurmaya devam ediyor. Şirket, Wireless Audio 360 ailesinin yeni kablosuz hoparlörleri R1, R3 ve R5’i tanıttı. Sade ancak tarz bir görüntüye sahip olan hoparlörler, dayanıklı ve kullanışlı gözüküyor.

Müziği tüm yönlere dağıtabilen Samsung’un yeni hoparlörleri, kullanıcılara kaynakta çalan müziği kontrol etme imkanı da veriyor. R1, R3 ve R5 Samsung’un Multiroom deneyimini de destekliyor ve müzik keyfini evin geneline yaymaya yardımcı oluyor.

Geleneksel hoparlörlerin aksine, Samsung’un Wireless Audio 360 serisindeki hoparlörler halka antenler sayesinde sesi tüm yönlere dağıtabiliyor. Geçtiğimiz yıl tanıtılan Ring hoparlörlerde farklı bir tasarım dilini tercih eden Samsung; R1, R3 ve R5 için daha geleneksel çizgileri seçmiş. Silindirik formdaki hoparlörler, evlerin genel yapısına daha kolay entegre olacak gibi gözüküyor. Hoparlörlerin düz tepe bölgeleri, kontrol araçlarına da ev sahipliği yapıyor.

Samsung Wireless Audio 360 serisinin en yeni üyeleri olan R1, R3 ve R5, önümüzdeki hafta IFA 2015’te gözler önüne çıkacak. Yılın dördüncü çeyreğinde satışa sunulacak hoparlörlerin fiyatları 199 ila 399 dolar arasında değişecek.

İLGİLİ HABERLER