Teknoloji

Samsung Unpacked 5 canlı yayın davetiyesi Galaxy S5 için yeni TouchWiz tasarımını işaret ediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Mobil Dünya Kongresi’nin başlamasına fazla bir zaman kalmadı, Samsung’un bu fuardan hemen önce düzenleyeceği Unpacked 5 etkinliğinin davetiyeleri de ilgili yerlere gönderilmeye başlandı. 24 Şubat Pazartesi akşamı Türkiye saatiyle 9’da düzenlenecek olan basın toplantısı internet üzerinden de canlı yayınlanacak.

samsung-unpacked-5-canli-yayin-davetiye-110214-1

Yeni amiral gemisi Samsung Galaxy S5’in tanıtımına ev sahipliği yapması beklenen Unpacked 5 etkinliğinin canlı yayın davetiyesi Galaxy S5 ile birlikte gelecek olan yeni kullanıcı arayüzü tasarımının bazı öğelerini de içeriyor.

Samsung Mobile’ın küresel iletişim kanalı tarafından Twitter’da paylaşılan davetiyede canlı yayının tarihi ve detayları yer alıyor. Ayrıca çeşitli uygulama kısayol ikonları da bu davetiyede dikkat çekiyor. Söz konusu ikonların Galaxy S5 kullanıcı arayüzünün daha önce sızan ekran görüntülerinde gördüklerimize benzediğine dikkat çekmek gerekiyor.

samsung-unpacked-5-canli-yayin-davetiye-110214-2

Her bir ikonun sade tasarıma ve iki renge sahip olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Bunu ve geçen hafta sızan yeni S Voice uygulaması kullanıcı arayüzü görüntülerini de hesaba kattığımızda, Samsung Galaxy S5’in de tıpkı iOS 7 gibi yalın bir kullanıcı arayüzüne sahip olmasını bekleyebiliriz.

İlgili >>Twitter (@SamsungMobile)

İLGİLİ HABERLER