Manşetler

Samsung S5830 “Galaxy S Mini” kendini gösterdi – Galeri

Samsung’un yakında piyasaya süreceği iddia edilen yeni bir Android’li akıllı telefonun fotoğrafları internete sızdı. Bu kompakt cihazın Samsung Galaxy S sınıfına ait bir Mini cihaz olduğu iddia ediliyor.

SamFirmware sitesinin Samsung S5830 olarak adlandırdığı bu cihaz Galaxy S’in 4 inç’lik ekranında daha küçük bir ekrana sahip. 5 megapiksellik LED flaşlı bu cihazın kasasının tasarımında iPhone 4’ten ilham alındığı açıkça belli oluyor. Bluetooth, WiFi, 3.5 mm’lik kulaklık girişi ve microUSB portunun yer aldığı bu cihazın dahili bellek kapasitesinin ne kadar olduğu bilinmiyor, ancak microSD kart yuvası sayesinde kapasitenin daha da arttırılabildiğini söyleyebiliriz. Ayrıca S5830’un Android 2.2.1 Froyo sürümüyle çalıştığı, 5 megapiksellik fotoğrafın yanı sıra 720p HD video çekebildiği de belirtiliyor.

Gelen dedikodulara göre Samsung S5830’u gelecek ay Barselona’da düzenlenecek olan 2011 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtacak. Zaten şirket bu etkinlikte yeni Galaxy Tab tablet ve Super AMOLED Plus ekranlı ve çift çekirdekli işlemci taşıyan akıllı telefonlarını tanıtacağını ilân etmişti.

Galeri: Samsung S5830
[nggallery id=487]

İlgili – SamFirmware

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER