Teknoloji

Samsung Pay Avustralya’da faaliyete geçiyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung pay avustralyaSamsung, mobil ödeme servisi Samsung Pay’in Avustralya’da da faaliyete geçtiğini açıkladı. Samsung Pay Avustralya yolculuğuna American Express ve Citibank işbirliğiyle çıkıyor. Şirket, servisin neredeyse her yerde ödeme yapmak için kullanılabileceğini ve hem kredi hem de bankamatik kartlarını destekleyeceğini belirtti.

Samsung Pay’in imkanlarından faydalanabilmek için Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+, Note 5, Galaxy S7 veya S7 edge modellerinden birine sahip olmak gerekiyor. Samsung’dan yapılan açıklamada, Avustralya’da Samsung Pay hizmetlerine erişimin mobil operatöre göre farklılık gösterebileceği belirtildi.

Samsung Avustralya Mobil Birim Başkan Yardımcısı Prasad Gokhale, Samsung Pay ile Samsung akıllı telefon sahiplerine ödeme yapmaları için daha güvenli ve kullanışlı bir yol sunduklarını belirtti. Gokhale, Samsung Pay’in akıllı telefonlarını yaşamak, organize olmak ve hayattan keyif almak için kullanan Avustralyalılar için yeni bir adım anlamına geldiğini ifade etti.

Samsung Pay Avustralya öncesinde Güney Kore, Singapur, Çin, İspanya ve ABD’de faaliyete geçmişti. Samsung, servisin sadece Güney Kore’de faaliyet gösterdiği ilk altı aylık süre içinde 5 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya ulaştığını ve servisle yapılan işlemlerin toplam değerinin 1 milyar doları aştığını açıklamıştı.

İLGİLİ HABERLER