Teknoloji

Samsung gizemli Galaxy View ürününü ekim ayındaki tanıtımdan önce gösterdi

samsung-galaxy-view-040915-1

Samsung dün Berlin’de yeni akıllı saati Gear S2’yi tanıtmak için özel bir toplantı düzenledi. Etkinliğin sonunda Galaxy View adı verilen bir cihazın gösterimi yapıldı, ancak bunun hakkında şimdilik fazla bir bilgi verilmedi.

Galaxy View, Samsung’un yeni tableti olacak gibi görünüyor, “görüntü” anlamına gelen “View” kelimesinden bu tabletin film veya dizi izlemeye odaklanan bir tablet olacağını düşünebiliriz.

samsung-galaxy-view-040915-2

Görünüşe göre Samsung Galaxy View, kolay izlemeye olanak sağlayacak dahili bir ayak da barındıracak. Yine de, Samsung View’ın gösterimini yeteri kadar gizemli yaptı ki, bunun ne olduğunu tam olarak söylemek mümkün değil. Bir tablet beklerken karşımıza yeni bir aksesuar veya tabletlere eklenecek yeni bir özelliği de görebiliriz. Ekim ayına kadar beklemek gerekiyor.

samsung-galaxy-view-040915-3

Ancak işler Gear S2’deki gibi olursa, Galaxy View ile ilgili daha fazla bilgi için çok beklememize gerek de olmayabilir. Samsung geçen ayki Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ etkinliğinin sonunda Gear S2’yi göstermiş, hemen ardından da bu akıllı saate özel videolar ve diğer bilgileri paylaşmıştı.

İLGİLİ HABERLER