Teknoloji

Samsung Gear S2 bilekte oldukça şık gözüküyor

Samsung, yeni akıllı saatinin yolda olduğunu herkesin hatırlamasını istiyor. Geride kalan iki haftalık süreçte Gear S2’yi önden tanıtma amacıyla bazı paylaşımlarda bulunan Samsung, son olarak saatin gerçekte nasıl gözükeceği konusunda daha somut fikir verecek bir harekette bulundu.

Ancak bu seferki paylaşım kurumsal bir hesaptan değil, bir Samsung yöneticisinin kişisel hesabından geldi.

Samsung Design’ın ABD ofisinin başında bulunan Dennis Miloseski, Samsung Gear S2’yi bileğinde gösteren bir fotoğrafı şahsi Instagram hesabında paylaştı. Bilekte oldukça şık gözüken Samsung Gear S2, şirketin tasarım konusunda kaydettiği ilerlemeyi akıllı saat ve akıllı saat yazılımı tasarlamaya da taşıdığını ortaya koyuyor.

Giving the new Samsung Gear S2 a test drive. #samsung #watch #wearable #nextlevel

Dennis Miloseski (@papanosio) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Yine de işletim sisteminin nasıl çalışacağı bir soru işareti olarak akıllarda yer tutmaya devam ediyor. Samsung’un kendisi tarafından geliştirilen Tizen işletim sistemini barındırmasına kesin gözüyle bakılan Gear S2’nin Android Wear işletim sistemli saatlere ve Apple Watch’a karşı çok fazla avantaja sahip olacağı düşünülmüyor. Samsung Gear S2’ye dair bilinmeyenlerin cevabını almak içinse 3 Eylülü beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER