Manşetler

Samsung’dan orta segment için yeni bir Android telefon: Galaxy Win

Samsung yeni bir orta segment akıllı telefonun duyurusunu gerçekleştirdi. Galaxy Win adını taşıyan bu akıllı telefon 1.2 GHz dört çekirdekli işlemci taşıyor ve Galaxy S4 ile görünüş açısından epey benzerlik taşıyor. Tabii ki, teknik özellikler bakımından Samsung’un 2013 model gözde telefonundan daha geride olduğunun altını çizmek gerekiyor.

samsung-galaxy-win-090413

Galaxy Win’in arkasında 5 megapiksel kamera yer alıyor. Samsung bu kameraya sürekli çekim ve en iyi fotoğraf gibi yazılımsal özelllikleri eklemiş. 2000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olan cihazın önünde 4.7 inç ekran yer alıyor. Her ne kadar ekranın çözünürlüğü tam olarak belirtilmese de, bunun 720p çözünürlüklü bir ekran olduğu tahmin ediliyor. Android 4.1 Jelly Bean ile çalışan telefonda doğal olarak TouchWiz kullanıcı arayüzü de bulunuyor. “Kolay Mod” adı verilen ve daha önce de çeşitli Sasmung akıllı telefonlarında gördüğümüz işlev sayesinde kullanıcılar sıklıkla kullandıkları uygulamalara daha kolay ulaşacak. Motion UX ise telefonun çeşitli işlevlerini hareketlerle kontrol etmeye izin verecek.

Samsung, Galaxy Win’i beyaz ve gri renklerle sunacak. Telefonun piyasaya çıkış takvimi veya fiyatı konusunda henüz net bir açıklama yapılmadı. Bu nedenle telefonun Türkiye’ye gelip gelmeyeceği konusunda net bir fikir belirtmek için henüz erken.

İlgili >> Samsung Mobile Press

İLGİLİ HABERLER