Teknoloji

Samsung Galaxy Tab’in İngiltere fiyatı belli oldu

Samsung Galaxy Tab’in İngiltere’deki fiyatı kesinleşti. Amazon Almanya’nın Android 2.2 Froyo ile çalışan, SIM kilitsiz Galaxy Tab için 799 avroluk fiyat biçmesinin ardından İngiliz perakendeci Clove da Galaxy Tab’in fiyatını 616.88 paunt olarak belirledi.

Clove’un fiyatı Amazon’unkinden biraz daha ucuz gibi görünüyor. Ancak Clove 16 GB kapasiteli Galaxy Tab’i satacağını sitesinde belirtirken Amazon satacağı modellerin kapasitesini açıklamıyor. Diğer taraftan Samsung’un Galaxy Tab’i mobil operatörler aracılığıyla pazarlamakta da çok istekli olduğu belirtiliyor. Tab’deki entegre UMTS/HSPA modem bu tarz işbirliklerine kapı açıyor. Ancak hem Galaxy Tab alıp hem de 18 ya da 24 aylık paketlere bağlı kalmak insanların kulağına biraz hoş bir düşünce gibi gelmeyebilir.

Samsung operatörlerle tarifeler oluşturmak için pazarlıkların sürdüğünü belirtiyor. Bu durumda Samsung Galaxy Tab’e ya daha düşük ya da daha rahat ödenebilir fiyatlarla sahip olmak da mümkün olabilir. Bakalım gelecekte Türkiye’de de benzer operatör işbirlikleriyle Galaxy Tab’in satılacağını görecek miyiz?

İlgili – Clove

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER