Teknoloji

Samsung Galaxy Tab’e özel yeni aksesuarlar: Bluetooth stylus, USB dock konnektörü ve kılıflar

Yeni bir gün ve yeni Samsung Galaxy Tab aksesuarları… Bu sefer şirket Apple’ın iPad serisine ait aksesuarları kopyaladığına dair suçlamalara maruz kalmayacak. Kılıf ve ekran koruyucularının dışında Bluetooth üzerinden çalışan bir stylus çubuğun varlığı OLED-Display sitesi tarafından ortaya çıkarıldı.

Galaxy Tab’e özel bu stylus kullanıcılara birden fazla cihazı uzaktan kontrol etme imkânı tanıyor. Aramaları kabul etmenin yanı sıra bu aksesuar Galaxy Tab’in dock konnektörüyle de birlikte çalışabiliyor. Galaxy Tab’e özel dock konnektörünün ise cihazda bulunan portu USB cihazlarına uygun hâle getirdiği söyleniyor. Yani, kullanıcılar dijital kameralarını cihaza bağlayıp fotoğrafları tablete yükleyebilecekler. Ancak cihaz desteği sadece Android’in tanıyacaklarıyla sınırlı, aynen HP Airlife 100 ve Toshiba AC100’de olduğu gibi…

Öte yandan Samsung Galaxy Tab’in hasır, lastik ve diğer materyallerden yapılmış kılıfları da bulunuyor. Galaxy Tab’in bu hafta içinde başlayacak olan IFA 2010’da resmen tanıtılması bekleniyor.

İlgili – OLED-Display

İLGİLİ HABERLER