Manşetler

S Pen’li Samsung Galaxy Tab S3’e ait fotoğraflar internete sızdı

google assistant

samsung galaxy tab s3Samsung Galaxy Tab S3, Galaxy S8’in yokluğunda Güney Koreli şirketin MWC 2017 etkinliğinin yıldızı olacak gibi görünüyor. Etkinliğe doğru geri sayım devam ederken, Galaxy Tab S3 ile ilgili yeni detaylar da internete sızıyor.

Galaxy Tab S2’nin takipçisi olacak olan Galaxy Tab S3, kutusundan Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çıkacak. İnce bir kasaya sahip olması beklenen tabletin arka panelini gösteren bir fotoğraf, daha önce yayınlanmıştı. İnternete sızan yeni fotoğraflar, tabletin ön yüzünü de görmeyi sağlıyor.

Görüntü itibarıyla Galaxy Tab S3, selefi Galaxy Tab S2’den pek farklı görünmüyor. Ancak yeni tablete kendisini selefinden ayıracak önemli bir aksesuar da eşlik ediyor. Galaxy Tab S3, Samsung’un “S Pen” adını taşıyan özel kalemiyle de kullanılabilecek.

Sızan fotoğraflarda Galaxy Tab S3’ün üzerinde S Pen’in monte edilebilmesi için özel bir alan bulunmuyor. Dolayısıyla S Pen’in bağımsız bir aksesuar olarak sunulması muhtemel görünüyor. Ancak bu durum, S Pen için para ödemek gerekeceği anlamına gelmiyor. Kalemin tablet kutusundan çıkması şaşırtıcı olmayacaktır.

Samsung Galaxy Tab S3 Qualcomm Snapdragon 820 işlemci taşıyacak

Samsung’un yeni tabletinde Qualcomm Snapdragon 820 işlemci bulunması bekleniyor. Bu işlemciye 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi öngörülüyor. 12 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamera, Galaxy Tab S3’ün diğer bileşenleri arasında sayılıyor. Tabletin 2048 x 1536 piksel çözünürlükü 9.7 inç ekrana sahip olacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor. Bu iddiaların doğru olup olmadığını görmek içinse 26 Şubatı beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER