Manşetler

Samsung Galaxy Tab 7.7, Wave 3 ve Galaxy Note IFA 2011’de tanıtılmaya hazırlanıyor

Samsung’un gelecek hafta Berlin’de başlayacak olan IFA fuarında neler tanıtacağına dair ayrıntılar şirketin hazırlamış olduğu Android uygulaması Samsung Mobile Unpacked’in APK’sında gizli. Söz konusu uygulama paketi içinde yukarıda gördüğünüz üç logo dikkat çekiyor.

Bu logolara baktığımızda Samsung’un bu etkinlikte Galaxy Tab 7.7 tableti, Wave 3 akıllı telefonu ve Galaxy Note adı verilen ve ne olduğu henüz belli olmayan bir cihazı tanıtacağını görüyoruz. ThisIsMyNext tayfası söz konusu resimlerin uygulama içinde yer aldığını doğrulamış, ancak cihazların tüm teknik özellikleri ve ilgili basın bültenleri şimdilik gizli tutulmaktaymış. Samsung kullanıcıların bu uygulamayı 1 Eylülde güncellemeleri konusunda da uyarıda bulundu. Tahmin ediyoruz ki, o tarihte büyük tanıtım yapılacak.

Galaxy Tab 10.1 ve 8.9’un sırasıyla 10.1 inç ve 8.9 inç’lik ekrana sahip ve Android Honeycomb ile çalışan tabletler olduğunu göz önünde bulundurursak, Galaxy Tab 7.7’nin de 7.7 inç’lik bir Honeycomb tablet olacağını söyleyebiliriz. Öte yandan, Note adından yola çıkacak olursak, Samsung’un Eee Pad MeMo tarzı bir tablet çıkaracağı tahmininde bulunabiliriz.

İlgili – ThisIsMyNext
İlgili – Samsung Mobile Unpacked (Android Market)

[Görsel – ThisIsMyNext]

İLGİLİ HABERLER