Teknoloji

Samsung Galaxy S7 edge mercan mavisi renk seçeneği kasımda satışa sunulacak

samsung galaxy s7 edge mercan mavisiGalaxy Note 7’nin satışını ve üretimini durduran Samsung, bu cihaza özgü olan ve büyük ilgi gören mercan mavisi renk seçeneğini S7 edge’e getiriyor. Samsung Galaxy S7 edge mercan mavisi renkli modeliyle yurt dışında 5 Kasımdan itibaren raflarda olacak. Bu renk seçeneğinin gelişine dair işaret ve sızıntılar bir süre önce gün yüzüne çıkmıştı.

Söz konusu duyuru, Samsung’un Singapur ofisi tarafından yapıldı. Mercan mavisi modelin 1098 Singapur doları (2426 TL) karşılığında satılacağı belirtildi. Modelin diğer ülkelerdeki çıkış zamanı ve fiyatı şu an için bilinmiyor.

Samsung Galaxy S7 edge mercan mavisi ile renk seçeneklerini beşliyor

Mercan mavisi Samsung Galaxy S7 edge için sunulan beşinci renk seçeneği oluyor. Akıllı telefon ilk olarak altın, gümüş, pembe altın ve siyah renk seçenekleriyle raflardaki yerini almıştı. Samsung Galaxy S8 ile ilgili dedikoduların iyiden iyiye arttığı bir dönemde S7 edge için yeni bir renk seçeneğinin eklenmesi garip bir tercih gibi gözükse de, Samsung’un Note 7’nin iyi yönlerini koruma isteğine şaşırmamak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER