Tanıtıcı Yazı

Samsung Galaxy S6 ve S6 edge için sağlam ve çekici kılıflar Verus’tan

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
verus-samsung-galaxy-s6-case-iron-bumper-series-kilif-gold-300315-1
Verus Samsung Galaxy S6 Case Iron Bumper Series Kılıf

Samsung’un 2015 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtımını gerçekleştirdiği yeni nesil amiral gemisi Android telefonları Samsung Galaxy S6 ve S6 edge şimdilerde ön siparişe açıldı. 10 Nisan tarihinden itibaren de şimdi ön sipariş verenlere dağıtım başlayacak, ayrıca bu akıllı telefonların farklı kanallarda satışta olduğunu göreceğiz.

verus-samsung-galaxy-s6-case-siyah-kilif-300315-2
Verus Samsung Galaxy S6 Case Iron Shield Series Kılıf

Hem Samsung Galaxy S6 hem de Galaxy S6 edge çekici görünüme sahip olan telefonlar. Önde ve arkada yer alan Gorilla Glass 4 ekran camı kenarları çevreleyen ve ince işçilikten geçtiği belli olan metal çerçeveyle buluşuyor. Değerli telefon olduklarını daha uzaktan belli eden Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge’i kılıfsız kullanmaya kıyamayan birçok kullanıcı olacaktır. Onlar için Verus, birbirinden çekici görünüme sahip olan ve telefonu güvenle kullanmayı sağlayacak Galaxy S6 kılıf ve Galaxy S6 Edge kılıf seçenekleri sunuyor.

verus-samsung-galaxy-s6-edge-case-2link-series-kilif-sugar-pink-300315-4
Verus Samsung Galaxy S6 Edge Case 2Link Series Kılıf

Verus’un Galaxy S6 kılıf seçeneklerine baktığımızda, telefonun sadece kenarlarını çevreleyen “bumper” tipi kılıfların, ayrıca telefonun kenarlarıyla birlikte arkasını da koruma altına alan seçenekler görüyoruz. Bumper’lar şeffaf veya farklı renk seçenekleriyle sunuluyor ve telefonu fazla kalınlaştırmıyor. Diğer kılıflara baktığımızda da, farklı seriler altında sunulan kılıfların her birinin kaliteli görünümlere sahip olduğunu ve Galaxy S6’nın güzelliğini kesinlikle gölgelemeyeceğini görüyoruz.

verus-samsung-galaxy-s6-edge-deri-kilif-300315-3
Verus Samsung Galaxy S6 Edge Case Crayon Slim Standing diary Series Kılıf

Galaxy S6 Edge kılıf seçeneklerine baktığımızda, bu akıllı telefon için de Galaxy S6’dakine benzer seçenekler sunuluyor. Bumper’lar Galaxy S6 edge’in kavisli kenar ekranlarını kapatmayacak ve onunla uyum sağlayacak şekidle tasarlanmış. Ayrıca diğer kılıflar da Galaxy S6 edge’in güzelliğini bozmadan, onu daha rahat ve güvende kullanmayı sağlayacaktır. Bu arada Verus çok yakında Galaxy S6 edge için kapaklı deri kılıfı da piyasaya sürmeyi planlıyor.

İLGİLİ HABERLER