Manşetler

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge bu sefer iyice açık şekilde sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung-galaxy-s6-ve-s6-edge-sprint-270215-1

Samsung’un bu pazar akşamı Barselona’da gerçekleştireceği ve bizim de yerinden izleyeceğimiz Unpacked etkinliğinde Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge’in tanıtılacağını tahmin ediyoruz. Samsung bu yıl sızıntılar konusunda ya pek sıkı davranmıyor, ya da meydana gelen sızıntılara engel olamıyor. Unpacked etkinliğinin hemen öncesinde ABD’li mobil operatör Sprint’in bir çalışanı hem Samsung Galaxy S6 hem de Samsung Galaxy S6 edge’in görüntülerini içeren bir ön kayıt başvuru sayfa görselini sızdırdı.

Görüntüde tanıtılması beklenen iki cihazı da bütün ayrıntılarıyla görüyoruz. Ancak bu sızıntı ne cihazların teknik özellikleri hakkında bir bilgi veriyor ne de “edge” etiketli Galaxy S6’nın da normal Galaxy S6 ile birlikte geleceğini resmen doğruluyor. Yine de, bu sızıntı oldukça gerçekçi duruyor, yabana atmamakta fayda var.

samsung-galaxy-s6-ve-s6-edge-sprint-270215-2Geçtiğimiz günlerde başka bir ABD’li mobil operatör T-Mobile’ın da Galaxy S6 kayıt sayfası yanlışlıkla açık edilmiş ve bu sayfada yer alan, Galaxy S6 Edge’i profilden gösteren bir fotoğraf sızmıştı. Önceki ve şimdiki sızıntıları birleştirince, nelerle karşılaşacağımız az çok belli gibi görünüyor.

Samsung’un Unpacked 2015 etkinliği 1 Mart Pazar akşamı Türkiye saatiyle 19:30’da başlayacak. Biz de orada olacağız ve Samsung’un yeni akıllı telefonlarıyla ilk tanışanlardan olma şansını elde edeceğiz. Yeni telefonlarla ilgili detayları da Teknoblog’da bulacaksınız.

İLGİLİ HABERLER