Manşetler

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yan yana görüntülendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung-galaxy-s6-edge-sizinti-1

Samsung’un 1 Martta düzenleyeceği etkinliğe kısa bir süre kala, etkinlikte tanıtılacak ürünlere dair sızıntılar ivme kazanmış durumda. Samsung Galaxy S6’ya ait olduğu iddia edilen fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından şimdi de Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’i yan yana gösteren fotoğraflar internete sızdı.

XDA-Developers forumunda paylaşılan fotoğraflar, Samsung’un önümüzdeki pazar günü Galaxy S6 ile birlikte kavisli ekrana sahip Galaxy S6 Edge’i tanıtması ihtimalini de kuvvetlendiriyor.

Fotoğraflara bakılınca Samsung Galaxy S6 Edge’in, Bloomberg tarafından iddia edildiği gibi, çift tarafa kavisli bir ekrana sahip olacağı izlenimi oluşsa da, çekim açıları nedeniyle bu konuda kesin bir yargıda bulunmak zorlaşıyor. İki cihazın arka panelleri arasında ise neredeyse hiç fark bulunmuyor.

samsung-galaxy-s6-edge-sizinti-2

Samsung Galaxy S6 Edge’in kavisli ekran bölümünün Galaxy Note Edge’in kavisli ekran bölümüne göre daha zarif çizgilere sahip olduğu gözükse de, Galaxy Note Edge’e kıyasla daha az kullanışlı olacağı da fotoğrafa bakınca anlaşılıyor.

Sızıntılarda görülen cihazların gerçek olup olmadığı ise Samsung’un 1 Martta düzenleyeceği etkinlikte ortaya çıkacak.

İLGİLİ HABERLER