Teknoloji

Samsung Galaxy S6 Edge Plus olduğu iddia edilen telefon sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung-galaxy-s6-edge-plus-dedikodu-190615

Samsung’un Android telefonu S6 Edge’in “Plus” versiyonuna ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf Twitter’a düştü. Telefonun 5.5 inç ile 5.7 inç arasında büyüklüğe sahip bir ekran barındırdığı, bununla birlikte tasarımının hemen hemen aynı kaldığı belirtiliyor.

Son zamanlarda doğru çıkan çeşitli sızıntılarıyla dikkat çeken Twitter hesabı @OnLeaks tarafından paylaşılan fotoğrafta orijinal Samsung Galaxy S6 Edge modelinden daha uzun ve geniş bir cihaz görüyoruz. Fotoğrafla birlikte cihazın boyutları da paylaşılmış; 154.45 x 75.80 x 6.85 mm.

Bu daha büyük boyutlu akıllı telefonda ufak tefek değişiklikler söz konusu olabilir. Örneğin alttaki mikrofonun karşı tarafa alındığı, ses tuşlarının da konumlarının hafifçe kaydırıldığı görülüyor.

Samsung’un Galaxy S6 Edge gibi iki kenarında da kavisli ekran barındıran, ancak S Pen kapasitif kalem taşımayan bir telefon çıkaracağı söyleniyordu. Doğrusunu söylemek gerekirse, Samsung Galaxy S6 Edge Plus bu tanıma uygun düşüyor. Samsung’un bu telefonun içindeki bileşenlerde değişim yapmayacağı söyleniyor, ancak bazıları S6 ve S6 Edge’de yer alan Samsung Exynos yongası yerine altı çekirdekli Qualcomm işlemcisine yer verilebileceğini söylüyor.

Samsung’un Galaxy S6 Edge Plus’ı gerçekten çıkarıp çıkarmayacağı şu anda bilinmiyor. Bazı dedikodular bu ay sonunda duyurulacağı yönünde, ancak eylül ayında Berlin’de düzenlenecek IFA tüketici elektroniği fuarında bu yeni telefonu yeni nesil Note telefonları yanında görmek de ihtimaller dahilinde bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER