Teknoloji

İzleyin: Samsung’dan aksiyon dolu Galaxy S6 kutu açma videosu

Samsung pazarlama ekibi şimdiye kadarki en başarılı, ancak bir o kadar da en fazla şiddet dolu prodüksiyonunu hazırladı. Kısa versiyonu daha önce Amerikan TV kanallarında gösterilen Samsung Galaxy S6 edge’in kutu açma videosu belki sakin, YouTube’daki diğer Galaxy S6 edge kutu açma videolarına benzer şekilde başlıyor, ancak sonrasında aksiyon hiç eksik olmuyor.

[quote_box_right]İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Samsung Galaxy S6 ve S6 edge İncelemesi[/quote_box_right]Hollywood’un aksiyon filmlerinde görmeye alıştığımız sahnelerden izler taşıyan bu kutu açma videosunda aralarda da Galaxy S6 edge’in bazı özelliklerinden bahsedilmeden geçilmiyor. Hatta kahramanımız helikoptere bindikten sonra, filmin sonuna gelindiğinde bile çoklu pencere özelliğinin kullanımına dair bir örnek gösteriliyor.

Samsung’un bu yüksek pazarlama bütçeli ve sıra dışı yapımlarını Note 5 ve Note 5 edge çıktığında da görmeyi bekliyoruz. Aşağıda ise bizim gerçekleştirdiğimiz, biraz daha sakin ve Samsung’unkine göre daha sıkıcı gelebilecek Galaxy S6 kutu açma videosu bulunuyor.

 

İLGİLİ HABERLER