Teknoloji

Samsung Galaxy S6’nın çift SIM kartlısı da var

samsung-galaxy-s6-duo-1

Mart ayının başında yeni amiral gemisi telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge’i tanıtan Samsung’un Galaxy S6 ailesiyle ilgili planlarının daha geniş kapsamlı olduğu düşünülüyor. Bu düşünceyi doğuran ise Samsung Galaxy S6’nın çift SIM kartlı versiyonuna ait fotoğrafların ortaya çıkması oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S6 Ön İnceleme

PhoneArena tarafından yayınlanan fotoğraflarda görülen cihaz Samsung Galaxy S6 Duo olarak anılıyor. Fotoğraflardaki telefonun prototip bir cihaz olduğu belirtilirken, ekranda görülen SM-G920 model numarası cihazın Galaxy S6 serisinin bir parçası olduğu iddiasını doğruluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRSamsung Galaxy S6 edge Ön İnceleme

Akıllı telefonun SIM tepsisi iki adet nano SIM kartı birlikte taşıyabilecek şekilde tasarlanmış. Galaxy S6 Duo’ya yerleştirilen nano SIM kartların birlikte çalışabileceği de akıllı telefonun ayarlar paneline ait ekran görüntülerinde açık biçimde görülüyor.

Samsung Galaxy S6 Duo’da, tıpkı Galaxy S6’da olduğu gibi, 5.1 inç QHD ekran, sekiz çekirdekli Exynos işlemci, 3 GB RAM ve 16 megapiksel arka kamera bulunması bekleniyor.

Samsung Galaxy S6 Duo’nun izine Rusya’da bir perakende zincirinin kayıtlarında da rastlanıyor. Akıllı telefonun 64 GB’lık versiyonu için 52990 ruble (2550 TL) satış fiyatı belirlendiği kayıtlar sayesinde görülüyor.

Çift SIM özelliği bulunan cihazlar genellikle özel olarak belirlenmiş bölgelerde satışa sunuluyor. Samsung Galaxy S6 Duo’nun satışı için de benzer bir stratejinin uygulanması muhtemel gözüküyor.

İLGİLİ HABERLER