Teknoloji

Samsung Galaxy S6 çok sayıda ekstra aksesuarla birlikte gelebilir

samsung chatgpt
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung-logo-280514

Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S6’yı mart ayının ilk günlerinde 2015 Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Üst sınıf bileşenler barındırması beklenen cihaza bazı özelliklerin ise ekstra aksesuarlar aracılığıyla kazandırılacağı söyleniyor.

Samsung Galaxy S6 ile birlikte geleceği iddia edilen ekstra aksesuarların en dikkat çekicisi ise E-Ink ekran. Bu ekran dışında kalp atış hızı ve kan şekeri ölçüm sensörleri ile yeni kamera lensleri de Samsung Galaxy S6’nın ekstra aksesuar listesinde sayılıyor.

Kalp atış hızı ve kan şekeri sensörlerinin ayrı bir aksesuara dönüşmesinin Samsung’un S Health uygulamasının gücünü artıracağı belirtilirken, E-Ink ekran eklentisiyle birlikte cihazın güç tüketiminin gerektiği zamanlarda düşürülmesi öngörülüyor. Samsung Galaxy S6 için E-Ink ekran eklentisinin bir kılıf formatında kullanıcılara sunulacağı iddia ediliyor. Kamera lenslerinin ise kullanıcılara K-Zoom kalitesinde fotoğraf çekme imkanı sağlamak amacıyla hazırlandığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Samsung’un Galaxy S6 için çeşitli spor ekipmanları hazırladığı da iddialar arasında yer alıyor. Bütün bu iddiaların doğruluğunu görmek içinse mart ayını beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER