Teknoloji

Samsung Galaxy S6 Active’in varlığını yanlışlıkla da olsa doğruladı

samsung-galaxy-s6-active-150515

Samsung Galaxy S6’nın su ve toz geçirmez, dayanıklı versiyonu olan Galaxy S6 Active’e dair dedikodu ve sızıntılar son dönemde artmıştı. Güney Koreli şirketin de, yanlışlıkla da olsa, Galaxy S6 Active’in varlığını doğrulaması süreçte önemli bir eşiğin daha atlanmasını sağladı.

Samsung Galaxy S6 Active’in ismi, şirketin ABD web sitesindeki Samsung Plus puanlarına uygun cihazlar listesinde yer aldı. ABD’deki Samsung cihaz sahiplerine gerçekleştirdikleri kayıt işlemleri karşılığında dağıtılan Samsung Plus puanları, kullanıcılara ekstra fayda sağlıyor.

Samsung Galaxy S6 Active’in adının şirketin web sitesinde görülmesi, cihazın resmiyet kazanmasının an meselesi olduğunu gösteriyor. Akıllı telefon, son günlerde sızan fotoğraflarla da teknoloji gündeminde bir hayli konuşulmuştu.

Samsung Galaxy S6 Active’in 2160 x 1440 piksel çözünürlüğünde 5.1 inç Quad HD ekrana, sekiz çekirdekli Exynos 720 işlemciye ve 3 GB RAM’e sahip olması bekleniyor. Akıllı telefonun arkasında 16 megapiksel, önünde ise 5 megapiksel kamera bulunacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER