Teknoloji

Samsung Galaxy S5’in tanıtımı Ocak 2014 ortasında gerçekleşebilir

Güney Koreli site Joseilbo’nun yazdığına göre Samsung yönetimi gelecek nesil Galaxy S5’i ocak ayında tanıtmayı ve şubatta da piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu söylenti doğrulanmamış olsa da, Samsung’un ilk bahardaki tanıtımı kış aylarına çekme isteğinin işaretlerini veren çeşitli kanıtlar bulunuyor.

samsung-galaxy-s5-proto-111013

Samsung Galaxy S4 şimdiye kadar dünya çapında 20 milyondan fazla satış rakamına ulaştı. Ancak içeriden sızan bilgiler Galaxy S4’ün, gelir rekoru kırılmasını sağlasa bile, şirket tarafından belirlenen satış hedeflerini tutturamadığını gösteriyor. Joseilbo, Samsung’un amiral gemisi Galaxy telefonunun tanıtımını ocak ortasına çekerek ürünün piyasada kalması için daha fazla zaman yaratmayı planladığını iddia ediyor, buna kanıt olarak da Samsung içinde yapılan toplantıları gösteriyor.

Gelecek nesil amiral gemisi Galaxy telefonu için dillendirilen başka söylentiler de bulunuyor. Örneğin Samsung’un geleneksel plastik tasarımdan vazgeçip HTC’nin HTC One’da yaptığına benzer bir şeyler yapabileceği iddia ediliyor. Samsung’un plastik kasaları her ne kadar görünüş açısından çok da kötü olmasa da, bazı kullanıcılar tarafında fazlasıyla eleştiriliyor. Öte yandan Samsung Galaxy S5’in Exynos 5430 64-bit işlemci ve 16 megapiksel optik görüntü sabitleme sistemli kamera barındıracağı da tahmin ediliyor.

İlgili >> Unwired View, Joseilbo

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER