Manşetler

Samsung Galaxy S5 24 Şubatta tanıtılabilir

Samsung bu ay içinde Barselona’da gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenleyeceği Unpacked 2014 Bölüm 1 etkinliği için davetiyelerin dağıtımına başladı. Söz konusu etkinlik Mobil Dünya Kongresi’nin başlangıç tarihi olan 24 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek. Davetiyede 5 rakamına özel bir gönderme yapılmasıysa şirketin yeni gözde telefonu Galaxy S5’in bu etkinlikte tanıtılması ihtimalini kuvvetlendiriyor.

samsung-unpacked-2014-040214

Samsung Galaxy S4 geçtiğimiz yıl New York’ta gerçekleştirilen ve akıllara Broadway prodüksiyonlarını getiren bir Unpacked etkinliğiyle tanıtılmıştı. Barselona’daki etkinlik için gönderilen davetiyede bulunan 5 rakamının ne anlama geldiği sorusuysa Samsung yetkilileri tarafından cevapsız bırakıldı.

Güney Koreli şirketin Galaxy S5’i mart veya nisan içinde piyasaya sürmek istediğine dair haberler daha önce de gündeme gelmişti. Samsung’un Galaxy S5’i yeni bir tasarım ve iris tarayıcısı gibi ekstra donanımlarla birlikte sunmak istediği de bir süredir konuşuluyor. Geçtiğimiz ay Bloomberg’e konuşan Samsung Mobile’ın icracı başkan yardımcısı Lee Young-hee, Galaxy S3’ten S4’e geçiş sırasında müşterilerin fiziki açıdan iki cihaz arasındaki farkı yeterince iyi hissedemediğini ve bunun da pazar tepkisinin beklenenden daha düşük olmasına yol açtığını dile getirmişti. Lee Young-hee S5 ile farklılık hissiyatını yeniden yaşatmayı amaçladıklarını dile getirmiş, ekran ve kapak hissindeki değişikliklerin işaretini vermişti. Samsung’un akıllı saati Galaxy Gear’ın yeni versiyonunu da Galaxy S5 ile tanıtması bekleniyor.

İlgili >> The Verge

İLGİLİ HABERLER