Teknoloji

Samsung Galaxy S5, Gear Fit ve Gear 2 11 Nisanda Türkiye’de

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung geçtiğimiz şubat ayında Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı gözde Android telefonu Galaxy S5’in, egzersiz bilekliği Gear Fit’in ve akıllı saati Gear 2’nin Türkiye lansmanlarını gerçekleştirdi. Etkinlikte konuşan Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung, Galaxy S5’i ”Samsung’un insanlardan ilham alan inovasyon vizyonunun bir parçası” olarak tanımladı.

IMG_18432

Günümüzde tüketicilerin karmaşık bir teknolojiyi değil, ihtiyaç ve beklentilerine karşılık verecek bir mobil deneyimi aradıklarını söyleyen Joung; stil sahibi görünüm, yüksek kamera performansı ve zinde tutacak teknolojilere ilgi duyulduğunu belirtti. Joung Galaxy S5’in bütün bu özelliklere sahip olduğunun altını çizerken, üst düzeyde mobil entegrasyon vadeden Gear Fit ve Gear 2’nin de tüketicilerin günlük yaşamlarına bire bir uyum sağlayacağını sözlerine ekledi.

IMG_18748

Kömür siyahı, parlak beyaz, elektrik mavisi ve bakır altın olmak üzere dört farklı renk seçeneğine sahip olan Samsung Galaxy S5, ilk etapta kömür siyahı ve parlak beyaz renkleriyle Türkiye’de tüketicilerin karşısına çıkacak. Elektrik mavisi ve bakır altın renk seçenekleri daha sonra satışa sunulacak.

IMG_18759

16 GB dahili hafıza kapasiteli Samsung Galaxy S5 için tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı 2199 TL olarak belirlenirken, 32 GB dahili hafıza kapasiteli modeli için 2299 TL ödemek gerekiyor. Siyah, turuncu ve gri renk seçeneklerine sahip Gear Fit’in fiyat etiketinde 549 TL; kömür siyahı, altın kahverengi ve turuncu renk seçeneklerine sahip Gear 2’nin fiyat etiketindeyse 799 TL yazacak. Samsung’un yeni ürünleri 11 Nisanda piyasaya çıkacak.

İLGİLİ HABERLER