Manşetler

Samsung Galaxy S5 plastik ve metal kasa seçenekleriyle 2014’ün başında satışa sunulabilir

Samsung’un yeni gözde Android telefonu olması beklenen Galaxy S5’in en geç 2014’ün mart ayı itibarıyla satışa sunulacağı iddia ediliyor. Gelen son haberlere göre, Galaxy S5 hem plastik hem de metal kasalı versiyonlara sahip olacak. Güney Kore menşeili haber sitesi ET News, Galaxy S5’in üretimine önümüzdeki ocak ayında Vietnam’da başlanacağını ve akıllı telefonun ilk çeyrek sona ermeden satışa sunulacağını öne sürdü. Galaxy S5’in piyasaya çıkış tarihiyle ilgili dedikodular Samsung’un geleneksel takvimine uymasa da, Galaxy S4’ün tahmin edilen satış rakamlarına ulaşamadığına dair haberler Samsung’un bu hamlesini anlamlı kılıyor.

samsung-galaxy-s4-inceleme-00003

Apple’ın iPhone 5s ve 5c’de izleyeceği yolu Samsung’un da Galaxy S5’in iki farklı versiyonuyla izleyebileceği de konuşulanlar arasında. Metal ve plastik kasalı versiyonların aynı donanıma sahip olacağı belirtilirken, metal kasalı versiyonda ekstra olarak esnek bir ekran kullanılacağı öne sürülüyor.

Galaxy S5’in 5 inç’lik Super AMOLED bir ekrana, 64-bit işlemciye, optik görüntü sabitleme özelliği barındıran 16 megapiksel bir arka kameraya, 3 GB RAM ve 4000 mAh kapasiteli bir pile sahip olması bekleniyor.

İlgili >> ET News

İLGİLİ HABERLER