Manşetler

Samsung Galaxy S4 satışları 40 milyonu buldu

Samsung Mobile CEO’su JK Shin tarafından açıklanan son satış rakamları, Galaxy S4’ün performansının söylentilerin aksine yüksek bir biçimde devam ettiğini gösteriyor. Güney Kore’de medya mensuplarıyla bir araya gelen Shin, şirketin altı ay önce piyasaya sürdüğü Galaxy S4’ün satış rakamının 40 milyonu bulduğunu belirtti.

samsung-galaxy-s4-inceleme-00009

İlk iki ayda 20 milyon seviyesini yakalayan Samsung Galaxy S4, dört ay içinde 30 milyon barajını aşmıştı. Şirket altı ayın tamamlanmasına kısa bir süre kala 40 milyonu yakalamayı da başarmış oldu. Samsung’un Galaxy S III ile 40 milyon satış rakamına ulaşması için yedi ay beklemesi gerekmişti. Şirketin akıllı telefonda plastik bir kasa tercih etmesi yorumcular tarafından olumsuz karşılansa da, bu durum müşterilerin kararını etkilememişe benziyor. 40 milyon oldukça yüksek bir satış rakamı olsa da, Samsung’un şirket içi hedefini daha yüksek belirlediği ve bu rakamdan memnuniyet duymadığı konuşuluyor. Şirketin bu durumdan ötürü Galaxy S5’in piyasaya çıkışını da 2014’ün ilkbaharından ocak ayına çektiği iddia ediliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S4 İncelemesi

Henüz ortada somut bir kanıt olmasa da, Samsung’un Galaxy S5 ile HTC One benzeri metal bir kasaya geçiş yapacağı ve cihazda 64-bit Exynos 5430 işlemciyle optik görüntü sabitleyici özelliği bulunan 16 megapiksel bir arka kameraya yer vereceği konuşuluyor.

İlgili >> inews24

İLGİLİ HABERLER