Manşetler

Samsung Galaxy S IV’ün tanıtımını 15 Mart tarihinde gerçekleştirebilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda büyük ihtimalle Mobil Dünya Kongresi’nde yepyeni Galaxy S akıllı telefonunun tanıtıldığını görmeyeceğiz. Ancak dedikodu değirmeninin çarkları daha sonraki günler için dönmeye devam ediyor. Samsung, Galaxy S III’ü geçtiğimiz mayıs ayında Londra’da düzenlediği bir etkinlikte tanıtmıştı; bu yıl için de mart veya nisan ayları işaret ediliyor.

samsung-galaxy-s-iv-070213

Son olarak sızan bir habere göre Samsung bu yılın gözde Android telefonunu 15 Mart tarihinde tanıtacak. Aynı haberde etkinliğin ABD’de düzenlenebileceği iddia ediliyor. Cihazın ilk olarak Doğu Avrupa’da, daha sonra kıtanın tümünde; hemen ardından da Asya kıtasında nisan ayı bitmeden piyasaya çıkacağı da iddia edildi. ABD, Avustralya ve Afrika’nın ise Galaxy S IV ile mayıs veya haziran aylarında tanışacağı da öne sürülenler arasında bulunuyor.

Samsung’un 2013 model Galaxy S  akıllı telefonunun sekiz çekirdekli Exynos 5 yonga üstü sistem, Mali-T658 GPU, 4.99 inç Super AMOLED Full HD ekran, 2 GB RAM, 13 megapiksel arka kamera, iki megapiksel ön kamera, TouchWiz kullanıcı arayüzü ve Android 4.2.1 Jelly Bean işletim sistemi barındırması bekleniyor.

İlgili >>SamMobile

İLGİLİ HABERLER