Teknoloji

Samsung Galaxy S II’nin beyaz versiyonu İngiltere’de piyasaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Beyaz renkli iPhone 4’ten sonra, Apple’ın akıllı telefonunun en büyük rakiplerinden olan Samsung Galaxy S II’nin beyaz renkli versiyonu da kendini gösterdi. İngiltere’de Vodafone tarafından siyah renkli versiyonuyla birlikte satılmaya başlanan beyaz renkli versiyon aynı teknik özelliklerle sunuluyor.

Aylık bazlı ödeme seçeneğiyle sunulan beyaz renkli Samsung Galaxy S II’de 4.3 inç’lik Super AMOLED Plus ekran, 1.2 GHz çift çekirdekli işlemci, 8 megapiksel LED flaşlı ve otomatik odaklı arka kamera, 2 megapiksel çözünürlüklü ön kamera ve FM radyo alıcısı yer alıyor. Telefon, Android 2.3 Gingerbread yüklü olarak gelecek.

Samsung Galaxy S II en popüler Android telefonları arasında yer alıyor. Haziran ayının sonlarına doğru Türkiye’de de piyasaya sunulan bu telefon ilk 55 günde üç milyonun üzerinde satıldı. Bundan çok kısa bir süre sonra ise 5 milyon barajını aşma başarısı gösterdi. Galaxy S II’nin siyah renkli versiyonu Türkiye’de 1600-1800 TL aralığında satılıyor. Belki, beyaz renkli versiyonu da Türkiye’de görürüz, ne dersiniz?

İlgili – Vodafone UK

İLGİLİ HABERLER