Teknoloji

Samsung Galaxy S II hediyeli ön talep kampanyası

Samsung, Galaxy S II ile Türkiye için yeni bir modeli deniyor. Gelecek hafta içinde piyasaya çıkması beklenen Samsung Galaxy S II için 10-20 Haziran tarihlerini kapsayan bir ön talep kampanyası gerçekleştiriliyor. Bu kampanya için hazırlanan web sitesine giren müşteriler Samsung Galaxy S II için ön talepte bulunabiliyor.

Ön talepte bulunanlar arasından çekilişle belirlenecek 222 kişi Gold Pack adı verilen özel tasarlanmış bir pakete sahip olacak. Bu paket dahilinde Türkiye’ye yalnızca 222 adet getirilen masaüstü dock ve 6 ay boyunca Samsung 7/24 Sinema uygulamasından ücretsiz yararlanma hakkı bulunuyor. Gold Pack hakkını kazananlar Samsung Galaxy S II’ye kapıdan teslim ayrıcalığı kazanıyor.

Gold Pack paketini almaya hak kazanan 222 kişi dışında, yine Samsung Galaxy S II için ön talepte bulunmuş 2222 kişiye de Silver Pack hediye edilecek. Bu pakette ise Samsung 7/24 Sinema uygulamasını 1 ay ücretsiz kullanma hakkı bulunuyor.

Samsung Galaxy S II Ön Talep Kampanyası sayfasına aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Sayfanın altında yer alan S.S.S. bağlantısına tıklayarak kampanya ayrıntılarına ulaşabilirsiniz.

İlgili – Samsung Galaxy S II Ön Talep Kampanyası

 

İLGİLİ HABERLER