Manşetler

Samsung Galaxy S II 1.4 GHz’lik güncellenmiş versiyonuyla iPhone 5’e meydan okuyacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung-galaxy-s-ii-turkiye-lansmani-00011Ülkemizde de piyasaya çıkan Samsung Galaxy S II’nin güncellenmiş bir sürümünün geleceğiyle ilgili Asya kaynaklı çeşitli dedikodular dillendiriliyor. Zaten Galaxy S II benchmark testlerinde en büyük rakiplerinin önünde bir performans sergiliyor, geleceği iddia edilen daha güçlü Galaxy S II kimbilir neler yapacak.

Samsung Galaxy S II’nin güncellenmiş versiyonunun şu an piyasada olan iterasyonda yer alan 1.2 GHz işlemci yerine, 1.4 GHz Samsung Exynos SoC çift çekirdekli işlemci barındıracağı tahmin ediliyor. Söz konusu cihazın iPhone 5 ile rekabet etmesi beklenirken, PopHerald’ın aynı kaynaklardan aldığı bilgilere göre söz konusu cihaz Eylül 2011’de çıkmış olacak. Samsung Galaxy S II’nin Türkiye lansmanında bu cihazın NFC destekli versiyonunun önümüzdeki sonbaharda Türkiye’de, mevcuttan ayrı bir cihaz olarak çıkacağı söylenmişti. Belki de, sözü edilen NFC destekli cihaz ile bu yazıya konu olan güncellenmiş Galaxy S II kastediliyordu.

Öte yandan, yenilenmiş Galaxy S II’de Samsung TouchWiz arayüzünün güncellenmiş bir versiyonunun yüklü olarak gelmesi bekleniyor. 1 GB RAM, Android 2.3.4 Gingerbread, Google Talk üzerinden video görüşme desteği gibi özelliklerin bu cihazla sunulacağı söyleniyor.

İlgili – PopHerald
İlgili – Android Community

İLGİLİ HABERLER