Teknoloji

Samsung Galaxy Note III ile çekildiği iddia edilen fotoğraf bulundu

Samsung’un önümüzdeki aylarda tanıtmasını beklediğimiz Galaxy Note III ile ilgili dedikodular ortalıkta dolaşmaya başladı. Geçen hafta bu telefona ait olduğu iddia edilen görüntüler ortaya çıkmıştı, ancak bunlarda yer alan cihaz son ürünü yansıtmaktan daha çok son üründe yer alacak donanımların eski bir kasaya yerleştirilmiş prototipi olma niteliğini taşıyordu. Bu arada Samsung’un Kazakistan birimine ait web sitesinde yer alan bir dokümanda da “Galaxy Note III” adına rastlanmıştı, ancak daha sonra şirket bu ibareyi siteden kaldırmıştı.

samsung-galaxy-note-3-kamera-exif-170613

Galaxy Note III ile ilgili son ipucu kırıntısına Picasa’da rastlandı. Google’ın sahip olduğu siteye yüklenen bir fotoğrafa ait EXIF bilgileri Galaxy Note III’e ait olduğu iddia edilen bilgiler içeriyor. Dokümanda Galaxy Note III için SM-N900 model numarası kullanılıyor. Bu model numarası söz konusu fotoğrafın bir Galaxy Note cihazıyla çekildiğini doğruluyor. Ancak gerçekten Galaxy Note III ile mi, yoksa başka cihazla mı çekildiği konusunda yetersiz kalıyor. Bu arada çözünürlüğün dokuz megapikselin biraz üzerinde olması cihazın 13 megapiksel kamera içerebileceği şeklinde yorumlanıyor.

Önümüzdeki zamanlarda Galaxy Note III ile ilgili çok fazla bilginin ortalığa saçıldığını göreceğiz. Bunların sonucunda Samsung’un yeni ürününün önümüzdeki eylül ayı sonunda düzenlenecek IFA 2013 fuarında tanıtılmasını bekliyoruz. Samsung mevcut ve daha önceki Galaxy Note akıllı telefon-tablet melez cihazlarını IFA fuarlarında tanıtmıştı.

İlgili >> PhoneArena, Picasa

İLGİLİ HABERLER