Teknoloji

Samsung Galaxy Note III dört farklı versiyonla gelebilir

Samsung Galaxy Note III ile ilgili dedikodu çarkı da fazlasıyla hızlı dönüyor. İlk önce akıllı telefonun 6 inç’ten büyük ve kırılmaz bir ekrana sahip olacağı yönünde iddialar ortaya atılmış, ardından da ekranın 5.7 inç ve kırılabilir olacağına dair haberler konuşulmaya başlanmıştı. Kimin haklı olduğunu şimdiden söylemek mümkün olmasa da, ortaya atılan tüm iddiaların doğru çıkması da ihtimaller dahilinde gözüküyor.

samsung-galaxy-note-2

Kore menşeili ET News’in haberine göre, Galaxy Note III dört farklı versiyonla tüketicilerin karşısına çıkabilir. Samsung’un mevcut gözde telefonu Galaxy S4’ün farklı versiyonlara sahip olduğu düşünülünce şirketin yine benzer bir yol izleme ihtimali uzak gözükmüyor. Ancak ET News’in haberine bakıldığı zaman, izlenecek yolun Galaxy S4’tekine kıyasla biraz daha farklı olacağı ve dış donanımda da farklılıklar olabileceği görülüyor.

Samsung’un dört Galaxy Note III versiyonundan birinde en üst kalite malzemelerin kullanılacağı belirtildi. Bu en üst kalite malzemeler arasında 13 megapiksel kamera ve kırılmaz AMOLED ekran da yer alırken, bu versiyonun kısıtlı sayıda satışa sunulacağı konuşuluyor. İkinci versiyonda ise plastik kasa, 13 megapiksel kamera ve normal AMOLED ekranın bulunması beklenirken, üçüncü versiyonda AMOLED ekran yerini LCD ekrana devrediyor. En düşük versiyonda ise 13 megapiksel kamera yerine 8 megapiksel kamera bulunuyor. Donanım konusunda ortaya farklı iddialar atılsa da, ekran boyutu konusundaki bilinmezlik de halen devam ediyor. Bütün bu soruların cevabının alınacağı yer olarak ise eylül ayı içinde düzenlenecek IFA 2013 fuarı işaret ediliyor.

İlgili >> ET News, Android Beat

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER