Manşetler

Samsung Galaxy Note 8 ile Note serisini sürdürecek

samsung pil
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung galaxy note 8Samsung’un anavatanı Güney Kore’de Galaxy Note 7 satın alanların marka bağlılığını korumak için onlara Galaxy S8 ve Galaxy Note 8 alımlarında özel teşvikler sunacağına dair işaretleri daha öncesinde vermişti. Güney Kore’deki Note 7 müşterileri için başlattığı değişim programının detaylarını açıklayan şirket, bu esnada ilginç bir bilgiyi de gün yüzüne çıkardı.

Güney Kore’de Galaxy Note 7 satın alanlar cihazları yerine S7 veya S7 edge’e geçiş yapabilecek. Bu kullanıcılar diledikleri takdirde önümüzdeki yıl Galaxy S8 veya Galaxy Note 8 alabilecek. Ancak bu işlem ücretsiz olarak gerçekleştirilmeyecek. Müşteriler Galaxy Note 7 yerine tercih ettikleri telefon hangisiyse onun yarı bedelini ödeyerek Galaxy S8 veya Galaxy Note 8 satın alabilecek.

Samsung Galaxy Note 8 dolaylı yoldan doğrulandı

Samsung bu açıklamayla Galaxy Note 8’in geleceğine dair spekülasyonlara da dolaylı yoldan yanıt vermiş oldu. Galaxy Note 7’nin ikinci kez geri çağırılmasının ardından Samsung’un Note serisini sonlandıracağına dair haberler gündeme gelmişti. Ancak Güney Koreli elektronik devinin açıklaması, bu yöndeki iddiaların asılsız olduğunu gösteriyor.

Samsung’un bu planı başka ülkeleri kapsayacak şekilde genişletip genişletmeyeceği henüz bilinmiyor. Her şeye rağmen, Güney Koreli şirketin önümüzdeki dönemde bu yönde bir strateji değişikliği yapabileceği ihtimalini de unutmamak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER