Teknoloji

Samsung Galaxy Note 7 Avrupa pazarına kasım sonunda dönecek

galaxy note 7

samsung galaxy note 7 avrupaSamsung, eylül ayının başında Galaxy Note 7 satışlarını küresel çapta durdurmuş ve satılan ürünleri geri çağırmıştı. Bu süreçte değişim programlarını şekillendiren şirket, 21 Ekim itibarıyla ABD’de yeniden Note 7 satışına başlamaya hazırlanıyor. Diğer bölgeler konusunda ilk etapta sessiz kalan Samsung, Note 7’nin kasım ayının sonunda Avrupa’ya döneceğini resmi olarak açıkladı.

Samsung Avrupa’nın pazarlama sorumlusu David Lowes, kasım ayının sonu itibarıyla yeni seri Note 7’lerin her yerde satışta olacağını duyurdu. Böylelikle Samsung Galaxy Note 7 Avrupa pazarında yılın son çeyreğini boş geçmemiş olacak.

Samsung Galaxy Note 7 Avrupa öncesinde Güney Kore ve ABD pazarlarında olacak

Galaxy Note 7, ilk olarak Samsung’un anavatanı Güney Kore’de sahalara geri dönecek. Akıllı telefon 28 Eylül itibarıyla bu ülkede yeniden satışa çıkacak. Ancak bu ülkede geri çağırma takviminde yaşanan sıkıntılar nedeniyle değişimlerin tamamlanmamış olmasının bazı sorunlara yol açabileceği belirtiliyor.

David Lowes, bataryası sorunlu Galaxy Note 7’lerin Avrupa’da Birleşik Krallık, Almanya ve Fransa’da satılmış olmasının muhtemel gözüktüğünü de dile getirdi. Bu ülkelerde değişim programlarının başladığını hatırlatan Lowes, hatalı cihazların tamamının değiştirilmesinin an meselesi olduğunu sözlerine ekledi

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER