Manşetler

Samsung Galaxy Note 5 12 Ağustosta tanıtılabilir

samsung-galaxy-note-4-inceleme-00023

Samsung, Galaxy Note serisi cihazlarını geleneksel olarak Berlin’de düzenlenen IFA fuarı kapsamında gerçekleştirdiği Unpacked etkinliğinde tanıtıyor. Ancak serinin en yeni üyesi Galaxy Note 5’te bu alışkanlık değişecek gibi gözüküyor.

Sammobile’da yer alan habere göre; Samsung Galaxy Note 5, 12 Ağustosta tanıtılacak. The Korea Herald ise tanıtım etkinliğinde Galaxy Note 5’e bir süredir konuşulan Galaxy S6 edge Plus’a eşlik edebileceğini öne sürdü. Samsung’un yeni akıllı telefonların piyasaya çıkışı içinse 21 Ağustos işaret ediliyor.

Güney Koreli şirketin Apple’ın yeni iPhone’larıyla çakışmamak için yeni telefonlarının duyurusunu ve çıkışını öne aldığı düşünülüyor. Samsung, benzer bir çıkış takvimini geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Galaxy Alpha için de uygulamıştı.

Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge Plus’ın birlikte piyasaya sürülmesinin satışlara olumsuz etki yapacağını söyleyenlerin sayısı da az değil. Analistler iki telefonun birlikte satışa sunulmasının bir sinerji oluşturmak yerine, telefonların birbirlerinin payını almasına neden olabileceğini belirtti. Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge Plus için düzenlenecek etkinliğine Almanya’dan başka bir ülkenin ev sahipliği yapabileceği belirtilse de, henüz bu konuda ortaya bir isim atılmış değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER