Teknoloji

Samsung Galaxy Note 4 için Swarovski kristallerle kaplı arka kapaklar hazırladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung-Galaxy-Note-4-Swarovski-040914

Samsung yeni ürünleri için sıradışı aksesuarlar hazırlama geleneğini sürdürüyor. Şirket dün tanıttığı yeni gözde telefonu Galaxy Note 4 için hazırlanan Swarovski kristallerle kaplı arka kapakları da görücüye çıkardı. Gümüş veya parlak altın rengindeki Swarovski arka kapakların satış fiyatı ve piyasaya çıkış zamanı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı, ancak bu arka kapakların diğer aksesuarlara kıyasla daha yüksek bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Samsung geçtiğimiz hafta duyurduğu ve dün görücüye çıkardığı akıllı saati Gear S için de Swarovski taşlarla kaplı bir kayış hazırlamıştı. Galaxy Note 4 ve Gear S’i birlikte kullanmak isteyen ve şıklığına önem veren kadınlar için Samsung’un Swarovski kaplı aksesuar teklifleri oldukça cazip gözüküyor.

Samsung Galaxy Note 4 için hazırlanan ve View Cover, Flip Wallet, S View Wallet ve LED Cover adını taşıyan aksesuarları da duyurdu. LED Cover’da saat, gelen e-posta sayısı ve gelen arama gibi bilgileri kapağın üzerinde gösteriyor. Samsung’a bu konuda HTC’nin Dot View kılıfının ilham verdiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Aksesuarların piyasaya çıkış tarihi konusunda henüz bir açıklama yapılmasa da, bu aksesuarların da Galaxy Note 4 gibi ekim ayında satışa sunulması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER