Teknoloji

Samsung metal Galaxy Note 4’e kendi bükülme testini uyguladı

samsung-galaxy-note-4-Galaxy Note4 Gorsel (32)

Samsung bu ay içinde piyasaya sürmeyi planladığı Galaxy Note 4’ün Apple iPhone 6 Plus kadar kolay bükülmediğini göstermek adına ciddi bir çaba sarfediyor. Apple üzerinden dönen tartışmalardan faydalanmaya çalışan Samsung, yayınladığı yeni videoyla Galaxy Note 4’ün gücünü ve dayanıklılığını göstermeyi amaçlıyor. Galaxy Note 4’ün metal bir şerit barındırıyor olması bu cihaz ile iPhone 6 Plus’ın karşılaştırılmasını daha mantıklı kılıyor.

Samsung Galaxy Note 4’ün iPhone 6 Plus gibi kalıcı olarak bükülmeyeceği konusunda Samsung kendisinden oldukça emin gözüküyor. Güney Koreli şirketin gerçekleştirdiği testlerin Apple’ın Cupertino’da gerçekleştirdiği testlerle benzerlik taşıdığı görülüyor. Galaxy Note 4 için üç noktalı bükme testi ve insan ağırlığı testi uygulayan Samsung, telefonun üzerine yüzlerce kez oturulduğu bir senaryoyu test etti. Ortaya çıkan sonuç etkileyici olsa da, kullanıcıların testten beklentilerinin bir Samsung reklamına dair beklentilerini aşmaması gerekiyor. Şirket Galaxy Note 4’ün dayanıklılığını magnezyum köşebentlerine ve parçalar arasındaki karşılıklı güçlendirilmiş yapıya borçlu olduğunun altını çizdi.

Samsung’un ortaya koyduğu sonuçlar etkileyici olsa da, Galaxy Note 4’ün dayanıklılığı konusunda daha somut bir fikir sahibi olmak için Consumer Reports gibi bağımsız platformlar tarafından uygulanacak testlerin sonucunu görmek gerekiyor

İLGİLİ HABERLER