Teknoloji

Samsung Galaxy Note 3’ün renk seçenekleri arasına kızıl altın ve kırmızı eklendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Günümüzde akıllı telefonlar teknolojik bir ürün olmanın dışında moda aksesuarı vazifesi de görüyor. Bu ekstra görevin farkında olan Samsung da Galaxy Note 3 için sunduğu iki yeni renk seçeneğiyle potansiyel müşterilerine daha geniş bir skaladan seçim yapma imkanını sunuyor.

samsung-galaxy-3-kizil-altin-kirmizi-021213

Yeni renk seçeneklerinden ilki olan kızıl altının uygulama alanı alışılagelmişten biraz daha farklı. ”Bakır rengi” olarak da adlandırılan bu seçenek telefonun kenarlarına uygulanırken, ön ve arka kasa için yine siyah ve beyaz renk seçenekleri sunuluyor. Kızıl altının siyah ve beyaz ile oluşturduğu kombinasyonlar modayı yakından takip edenler tarafından ”Chanel-vari” olarak tanımlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy Note 3 İncelemesi

Diğer bir yeni renk seçeneği olan kırmızıdaysa kenarlar yine gümüş metal rengindeyken ana kasa tepeden tırnağa kırmızıya bürünüyor. Böylelikle siyah, beyaz ve pembe seçeneklerinden memnun kalmayanların eline ekstra bir seçenek daha geçmiş oluyor. İlk olarak bu ay içinde Çin’de görüye çıkacak olan yeni renk seçeneklerinin diğer pazarlardaki akıbetiyse ”pazar tercihleri”ne bağlı olacak.

İlgili >> Samsung

İLGİLİ HABERLER