Manşetler

Samsung Galaxy Note 3 Neo’nun basın fotoğrafları sızdı

Samsung Galaxy Note 3 Neo adlı beklenen Android telefonunun basın fotoğraflarına Belçika’da rastlandı. SamMobile sitesine Belçika’daki bir mağaza çalışanı tarafından gönderilen ilk çevrimiçi fotoğraflar bu cihazın gerçek anlamda neye benzediğine dair ipucu edinmemizi sağlıyor. Ayrıca fiyat konusunda da bazı bilgiler veriyor.

samsung-galaxy-note-3-neo-240114Kaynağın belirttiğine göre Samsung Galaxy Note 3 Neo için 599 avro (1878 TL) fiyat belirlenmiş. Samsung Galaxy Note 3 Neo’nun orijinal Note 3’ün biraz daha uygun fiyata sahip versiyonu olması bekleniyordu, ancak fiyatın TL cinsinden değerine baktığımızda, karşımızda çok da uygun fiyata sahip bir ürün olmadığı görülüyor. Tabii ki, eğer Galaxy Note 3 Neo Türkiye’de de piyasaya sürülecek olursa, Samsung burası için biraz daha farklı, kâr marjının düşük olduğu fiyat noktası belirleyebilir.

Kaynak Neo’nun teknik özelliklerine değinmiyor, ancak ortalıkta dolaşanlara göre bu telefonun 5.55 inç 720p Super AMOLED ekran, 8 megapiksel kamera, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 3100 mAh kapasiteli batarya, LTE ve Android 4.3 Jelly Bean gibi başlıca teknik özelliklere sahip olacağını gösteriyor.

Bu arada Galaxy Note 3 Neo’nun İngiltere ve ABD gibi gelişmiş pazarlarda piyasaya sürülmeyeceği de iddialar arasında yer alıyor.

Galaxy Note 3 Neo’nun ne zaman çıkacağı henüz kesinlik kazanmadı. Ancak resmi duyurunun gelecek ayki Mobil Dünya Kongresi’nde yapılması ve fazla zaman geçmeden de cihazın piyasaya sürülmesi bekleniyor.

İlgili >> SamMobile

İLGİLİ HABERLER