Manşetler

Samsung Galaxy Note 3 eylül sonunda Türkiye’de satışa çıkıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un 4 Eylülde Berlin’de düzenlediği etkinlikle görücüye çıkardığı yeni gözde Android telefonu Galaxy Note 3, eylül sonu itibarıyla Türkiye’de satışa sunuluyor. Mobil operatörlerin ve teknoloji mağazalarının ön sipariş sürecini başlatmasının ardından Samsung Türkiye’den de Galaxy Note 3’ün satış takvimine dair resmi açıklama geldi.

samsung-galaxy-note-3

5.7 inç’lik Full HD Super AMOLED ekran barındıran Galaxy Note 3, 3 GB RAM ve 3200 mAh kapasiteli pil ile birlikte geliyor. Samsung Türkiye’den yapılan açıklamada ilk etapta jet siyah ve klasik beyaz renk seçeneklerinin Türkiye pazarına sunulacağı, Uçuk Pembe seçeneğinin ise daha sonra bu listeye ekleneceği ifade edildi. Samsung Galaxy Note 3’ün Türkiye’deki fiyat etiketindeyse 2199 TL yazıyor.

BASIN BÜLTENİ

Samsung GALAXY Note 3, Eylül sonunda Türkiye?de!

Samsung Electronics, Note serisinin en yeni üyesi GALAXY Note 3?ü Türkiye pazarına Eylül sonunda sunuyor. GALAXY Note 3, yenilikçi S Pen teknolojisini gelişmiş özellikleri ile bir üst seviyeye taşıyarak, kullanıcılara benzersiz bir mobil deneyim vaat ediyor. Berlin?de gerçekleştirilen IFA etkinliğinde tanıtılan GALAXY Note 3, Eylül sonunda Türkiye?de satışa sunulacak.  

3GB RAM’i ile daha hızlı ve daha güçlü bir performans sunan Samsung GALAXY Note 3, daha geniş (5,7 inç) full HD Süper AMOLED ekranı ile üstün bir multimedya deneyimi sunuyor. Dizaynın ön plana çıktığı GALAXY Note 3?te; daha ince (8,3 mm) ve daha hafif (168g) bir tasarımın yanı sıra; daha güçlü ve daha uzun ömürlü bir pil de mevcut (3,200mAh).

İlk Etapta Jet Siyah ve Klasik Beyaz, ilerleyen dönemlerde ise Uçuk Pembe renklerinde satışa sunulacak olanSamsung Galaxy Note 3 aynı zamanda birçok farklı renkte değiştirilebilir arka kapak seçeneklerine de sahip olacak.

Gelişmiş S Pen deneyimi ile tanışın

Yeni S Pen, günlük görevlerin yerine getirilmesini tek dokunuşla sağlayarak klasik not tutma deneyimini yeniden yaratıyor. Daha kolay bir kullanım için tasarlanmış olan S Pen, telefon kullanımında önemli bir rol oynuyor ve tüm rutin işleri kolaylaştırıyor.

Beş güçlü özellik paleti olan Air Command (Temassiz Komut özelliği); Action Memo (Görev Notu), Scrapbook(Karalama Defteri), Screen Write (Ekran Notu), S Finder ve Pen Window (Kalem Penceresi) işlevlerini içeriyor. Kullanımı kolaylaştıran ve hızlandıran Air Command (Temassiz Komut) sayesinde kullanıcılar, komutları ezberlemeye veya farklı menülere bakmaya ihtiyaç duymaksızın, ekranlar arasında kolayca geçiş sağlayabiliyor.

Daha gelişmiş bir not tutma deneyimi için tasarlanan yeni S Note, tüketicilerin kullanıcı dostu bir ara yüz ve Easy Chart özelliğini kullanarak kolayca notlarını yazmalarını, düzenlemelerini ve organize etmelerini sağlıyor.

Büyük ekranda zengin görüntüleme deneyimi

Samsung GALAXY Note 3, 5.7 inç Full HD Süper AMOLED ekranı ile Full HD içeriğin seyredilmesini de ayrı bir boyuta taşıyor. Flipboard uygulaması ile yapılan ortak bir çalışmanın ürünü olan ve kişiselleştirilmiş haberler, sosyal medya, eğlence ve anında içerik deneyimi sunan My Magazine özelliği, takip ettiğiniz haber ve içeriklere daha kolay erişmenizi sağlıyor.

GALAXY Note 3?ün yeni Çoklu pencere özelliği ile kullanıcılar, bir pencereyi kapatmadan ya da yeni bir sayfa açmadan kesintisiz bir şekilde uygulamalar arasında geçiş yapabiliyor, programlar arasında üretkenlik ve işbirliğini artırabiliyor. Kullanıcılar ayrıca aynı anda iki pencerede tek uygulamayı da çalıştırabiliyor. Örneğin; bir tarayıcıda haberleri okurken diğerinde bir web araması gerçekleştirebilir veya ChatON üzerinden bir arkadaşınıza anlık mesaj gönderirken diğerinde başka bir arkadaşınızdan gelen mesajı okuyabilirsiniz.

Ayrıca Drag and Drop (Sürükle ve Bırak) özelliği, metin veya resim gibi içeriklerin kolayca bir pencereden diğerine taşınabilmesini mümkün kılıyor.

Group Play kullanıcıların aynı müziği çalmalarını, aynı oyunu birlikte oynamalarını ve belgeleri paylaşmalarını sağlarken, geliştirilmiş özellikleri sayesinde beş adede kadar cihazı birbirine bağlayarak “büyük ekran” görüntü deneyimi de oluşturabiliyorlar.

Telefonumu Bul özelliği ile telefonunuz her zaman güvende

GALAXY Note 3, kullanıcıların telefonları çalındığında veya kaybolduğunda telefonlarını devre dışı bırakmalarını sağlayan gelişmiş bir Telefonumu Bul özelliğine de sahip. Bu özellik; geliştirilmiş kullanıcı kimlik doğrulaması sayesinde çalıntı telefonların, fabrika ayarlarına döndürülmesini önlüyor. Ayrıca  kullanıcıların kayıp veya çalıntı cep telefonlarından verileri uzaktan izlemelerine  veya silmelerine olanak  sağlıyor.

İLGİLİ HABERLER