Teknoloji

Samsung’dan uygun fiyatlı akıllı telefonlara son katkı: Galaxy J1

Samsung-Galaxy-J1-1

Teknoloji dünyasında gözler Samsung Galaxy S6’ya çevrilmiş olsa da, Güney Koreli şirket heybesinden başka telefonlar çıkarmaya da devam ediyor. Bu telefonların en yenilerinden olan Galaxy J1; ince profili, modern tasarımı ve yüksek performansı uygun bir fiyatla sunmayı amaçlıyor.

4.3 inç WVGA ekran, Ultra Güç Koruma modu, 5 megapiksel arka kamera, 1.2 GHz çift çekirdekli işlemci ve HSPA+ bağlantıyla birlikte gelen Samsung Galaxy J1’de fotoğraf özellikleri ön plana çıkarılmış. Palm Selfie adını taşıyan özellik sayesinde Galaxy J1 sahiplerinin sadece küçük bir el hareketiyle selfie çekmesi mümkün oluyor. Tap to Take Pics adını taşıyan özellik ise fotoğraf çekmek için akıllı telefonun deklanşör butonuna basma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor ve ekranın herhangi bir noktasına dokunulunca anın yakalanmasını sağlıyor.

Ultra Güç Koruma modu telefonun pil ömrünü uzatmak adına aktif kullanılmayan uygulamaları otomatik olarak kapatıyor. Arama veya mesaj gönderme gibi temel fonksiyonlar ise pil düşük olsa bile devam ettiriliyor. Samsung’un siyah, beyaz ve mavi renk seçenekleriyle piyasaya süreceği Galaxy J1’in fiyatı ve çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER