Manşetler

Samsung Galaxy J Japonya’dan sonra Tayvan’da piyasaya çıkıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un Tayvan birimi YouTube kanalı üzerinden gizemli bir akıllı telefonun tanıtım filmini yayınladı. 23 saniye süren bu videoda yer alan telefon “sadece hızlı”, “sadece zarif” ve “sadece basit” gibi sıfatlarla tanımlanıyor.

samsung-galaxy-j-tanitim-filmi-081213

İnce bir profile, fırçalanmış metal görünümlü arka yüzeye ve LTE bağlantısına sahip olan bu cihazın ne olacağı merak konusu oldu. Samsung Galaxy S5 olması biraz zor, çünkü geleneksel tanıtım takvimi içinde bu cihazın çıkışı için 2014’ün ilkbahar ayları işaret ediliyor. Videoya biraz daha dikkatli bakıldığında, telefonun sağ alt köşesinde SC-02F model numarası dikkat çekiyor. Bu numara Samsung’un şu an için Japonya’ya özel olarak sunduğu Galaxy J’yi temsil ediyor.

Akıllı telefonun videoya yansıyan görüntüleri Galaxy J’nin görünüşü ve yapısıyla uyumluluk taşıyor. Bununla birlikte Samsung, video içinde gösterdiği Galaxy Gear’ın üstünde yer alan 9 Aralık tarihiyle bu cihazın tanıtım tarihini işaret ediyor olabilir. Ortalıkta dolaşan söylenti ve tahminler, söz konusu videonun Galaxy J’nin Tayvan lansmanı için hazırlandığını işaret ediyor. Bu cihaz geçen ay Tayvan’ın yetkili kuruluşlarından onay almıştı, bu nedenle çıkışı an meselesi olarak görülmeye başlanmıştı.

Samsung Galaxy J’nin Japonya versiyonunda 5 inç, 1080p Super AMOLED ekran, 2.26 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 işlemci, 3 GB RAM, 13.2 megapiksel ve optik görüntü sabitleme özellikli arka kamera, 2600 mAh kapasiteli çıkarılabilir batarya, 32 GB dahili bellek ve microSD kart desteği gibi teknik özellikler bulunuyordu. Tayvan’da piyasaya çıkacak versiyonun da aynı özellikleri barındırıp barındırmayacağını şu an için söylemek zor. Ayrıca Galaxy J’nin daha batıya, Avrupa ve Orta Doğu taraflarına yolculuk yapıp yapmayacağını da henüz bilmiyoruz.

İlgili >> Android Central, YouTube

İLGİLİ HABERLER