Teknoloji

Samsung Galaxy Gear 2’yi CES 2014’te tanıtabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung bu ayın başında tanıttığı Galaxy Gear ile önümüzdeki dönemin gözdesi olması beklenen akıllı saat pazarına nispeten erken sayılabilecek bir giriş yapmıştı. Galaxy Gear’a yönelik ilk tepkilerin biraz karışık olduğu ifade edilirken, akıllı saatin Samsung’un beklediği heyecanı yaratmadığı söyleniyor.

samsung-galaxy-gear-090913 (565 x 319)

Akıllı saat pazarına Apple’dan önce girerek kendisine avantaj sağlamayı planladığı düşünülen Samsung’un Galaxy Gear’ın temel olarak Galaxy Note 3 için tamamlayıcı bir aksesuar profili çizmesi ve kısa olarak tanımlanabilecek pil ömrü akıllı saatin kiöi çevrelerde ”hayal kırıklığı” olarak nitelenmesine neden olmuştu. Ancak Güney Kore medyasında çıkan haberler Samsung’un Galaxy Gear’ı piyasaya sürmesindeki temel amacın ürüne olan talebi test etmek olduğunu öne sürüyor.

Samsung’un Galaxy Gear’ı yenilemek için vakit kaybetmeden hazırlıklara başladığı ve Galaxy Gear 2’yi Ocak 2014’te düzenlenecek CES veya 2014’ün şubat ayında düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtabileceği konuşuluyor. Galaxy Gear 2’nin GPS özellikleriyle donatılacağı ve diğer Android telefonlarıyla da uyumlu olacağı da söylentiler arasında yer alıyor. 2013’te ayak sesleri duyulan akıllı saat pazarı, 2014 ile birlikte teknoloji dünyasının merkez noktalarından birine yerleşecek gibi gözüküyor.

İlgili >> TechKiddy

İLGİLİ HABERLER