Teknoloji

Samsung Galaxy C9 5.7 inç büyüklüğünde ekrana sahip olabilir

samsung galaxy c9Samsung’un Galaxy C serisi telefonları Çin pazarına özel gibi gözükse de, söz konusu cihazların başka pazarlarda da satışa çıkması ihtimalini göz ardı etmemek gerekiyor. Güney Koreli şirket bunun kârlı bir hamle olduğuna karar verdiği takdirde, telefonları başka pazarlarda da görmek şaşırtıcı olmayacaktır.

Şu an için Galaxy C5 ve C7 Çin pazarında boy gösteriyor. Ancak gelen son haberler, şirketin Galaxy C9 adını taşıyan üçüncü bir modelin üzerindeki örtüyü kaldırmaya hazırlanıyor.

Galaxy C9’un serinin daha önce piyasaya çıkan iki telefonuna kıyasla daha gelişmiş özelliklere sahip olması bekleniyor. SM-C900 model numarasını taşıyan telefon, Samsung’un içinde “Amy” kod adıyla anılıyor.

Galaxy C9’un özellikleri konusunda bugüne kadar somut bilgiler ortaya çıkmamıştı. Ancak Hindistan’ın ithalat kayıtlarını inceleyen Zauba sitesi, telefonun test amacıyla bu ülkeye de gönderildiğini gösteriyor ve ekran boyutunu da gün yüzüne çıkarıyor.

samsung galaxy c9 zaubaSöz konusu dokümana göre, Galaxy C9’da, tıpkı Galaxy C7’de olduğu gibi, 5.7 inç bir ekran bulunacak. Serinin bir diğer telefonu olan Galaxy C5’te ise 5.2 inç Full HD ekran yer alıyor.

Samsung Galaxy C9 250 dolar civarında bir fiyatla satılabilir

Zauba’da paylaşılan kayıtlara göre, telefonun fiyat etiketinde 17 bin rupi yazacak. Bu rakam yaklaşık 250 dolara tekabül ediyor. Dolayısıyla akıllı telefonun Çin’de de benzer bir rakamla satılabilir.

İLGİLİ HABERLER