Teknoloji

Samsung Galaxy A9 Pro benchmark sonuçları teknik özellikleri ele veriyor

samsung galaxy a9 pro

Samsung’un Galaxy A 2016 serisinin üç üyesi Türkiye piyasasına giriş yaparken yıl içinde bu seriye yeni ürünlerin eklendiğini göreceğiz. Aslında bunlardan bir tanesi olacak Galaxy A9 ile çoktan tanışmıştık. Orta üst segmentte rekabet edecek bu telefonun bir de Galaxy A9 Pro versiyonu olacak gibi görünüyor.

İlk olarak varlığını Hindistan’da gördüğümüz bu akıllı telefon hakkında daha fazla detaya GFXBench benchmark uygulamasının kayıtlarında rastladık. Bu sayede SM-A9100 model numaralı telefon hakkında daha fazla detay elde etmek mümkün oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy A3 (2016) İncelemesi

Görünüşe göre, Samsung Galaxy A9 Pro’nun kalbinde sekiz çekirdekli işlemci, muhtemelen Snapdragon 652 işlemci bulunacak. Bu işlemci Adreno 510 GPU’yu da barındıracak. 4 GB RAM, önde 8 megapiksel, arkada 16 megapiksel kamera, Android 6.0.1 işletim sistemi listelenen diğer teknik özellikler arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy A9 Pro’nun epey güçlü bir telefon olacağı anlaşılıyor. Eğer bu telefonu Türkiye piyasasında görürsek, 2000 TL seviyesi yeni ve iddialı bir üye daha kazanmış olacak demektir.

İLGİLİ HABERLER