Teknoloji

Samsung Focus uygulaması Galaxy Note 6 ile birlikte gelebilir

samsung focusBlackBerry’nin yeniden düzlüğe çıkmak için büyük umutlar bağladığı BlackBerry 10 işletim sistemi, arzulanan sonucu getirmemişti. Ancak bu işletim sistemi ile sunulan bazı özellikler, kullanıcılar tarafından büyük beğeniyle karşılanmıştı. Bu özelliklerden biri olan merkezi iletişim uygulaması BlackBerry Hub, başka şirketlere de ilham vermişe benziyor. Samsung’un önümüzdeki yaz tanıtılacak Galaxy Note 6 ile birlikte Samsung Focus ismli bir uygulamayı yayınlayacağı söyleniyor.

Gelen haberlere göre, uygulama e-posta, takvim, kişiler ve notlar gibi uygulamaları tek bir platformda toplayacak. Kullanıcıların farklı hesaplardaki e-postalara tek bir merkezden erişebilecek olmaları, uygulamanın en büyük artı noktalarından biri olacak gibi gözüküyor. Aynı cihazda hem bireysel hem de kurumsal e-posta hesaplarını yönetenler Samsung’un sunduğu bu imkandan memnun kalacaktır.

Hangi e-posta uygulamaların ve servislerin Focus içinde çalışacağı henüz bilinmiyor. Uygulamanın ana ekranında, o gün yapılacak işlerin ve etkinliklerin bir listesi yer alıyor.

Samsung Focus uygulaması üzerinden takvim girişleri düzenlenebileceği gibi, etkinlik davetlerini yanıtlama ve not oluşturma işlemleri yapılabilecek. Samsung Galaxy Note 6’ya dair detaylar ortaya çıktıkça Focus hakkında yeni bilgilerin de gün yüzü görmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER