Manşetler

Samsung 85 inç ekranlı S9 Ultra HDTV’yi tanıttı, 110 inç’lik devasa model de yolda

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung yaklaşık iki hafta önce ipucunu verdiği ve merakla beklenen gözde televizyonunun üzerindeki örtüyü nihayet kaldırdı. Örtünün altından Samsung’un CES’te 4K TV tanıtacağı şeklindeki beklentileri boşa çıkarmayan S9 UHD TV çıktı. 85 inç’lik boyuta sahip bir panel barındıran bu TV böylelikle Sony ve LG gibi şirketlerle girişilen rekabette yaklaşık 2.5 cm. kadar öne çıkmış oluyor.

samsung-s9-uhd-1

Samsung S9 UHDTV, “Timeless Gallery” olarak adlandırılan, oldukça sıradışı bir çerçeve tasarımı barındırıyor. Samsung böylelikle minimalist konseptle böyle büyük bir ekranın yakınlığının sergilendiğini dile getiriyor. Samsung’un bu UHD TV’sini çıplak gözle görmek için gerçekten şimdiden sabırsızlanmaya başladık. Cihazın tasarımı dışında “Precision Black Pro” ekran ile oldukça yüksek kontrast oranlarına ulaşılıyor. 2.2 kanal ses ile düzgün bir ses çıkışı sunan televizyon dahili entegre ölçekleyici sayesinde 1080p videoların daha yüksek çözünürlüklerde daha net ve piksel efektsiz görünmesini sağlıyor.

Galeri: Samsung S9 Ultra HDTV
[nggallery id=1155]

Samsung S9 UHD TV’de dört çekirdekli işlemci, ses ve hareketle kontrol desteği ve uygulamalar bulunuyor. Ürünün ne zaman çıkacağı ve ne kadara satılacağı hakkında kesin bir bilgi yok. Bu arada Samsung bu yıl bitmeden 95 inç ve 110 inç’lik modellerin de sözünü verdi.

İlgili >> Engadget

İLGİLİ HABERLER